CLIENȚII NOȘTRI

CE SPUN CLIENȚII NOȘTRI?

„Ce ne-a placut la Monica a fost faptul că nu s-a lăsat pană nu a obținut de la noi, de la fiecare persoană în parte cu care a lucrat, un rezutat, o părere, o idee, care să se materializeze sub o forma clară de acțiune viitoare; pană nu a obținut o analiză/o ideea asupra a ceea ce s-a făcut și mai ales cum s-a făcut.”

„Monica a știut și știe prin întrebari multe și diferite să scoată de la tine lucruri care să îți dea de gândit, să mergi în profunzimea unei intrebari/temeri/idei … să o întorci pe toate părțile … Monica îti arată că de fapt cubul are mai mult de 6 fețe și că trebuie să le exploatezi pe toate pentru a avea convingerea că ai luat decizia cea mai bună. În primul an programul facut a fost unul pentru manageri, ei în echipa lor de field force manageri, focusat pe modul de lucru al Field Force Managerului direct cu area manageri din subordinealui. Pentru anul 2017 ne am stabilit un program de dezvoltare al echipei, și Monica a venit cu propunerea coachingului de echipa, un program întradevar interesant care a dat rezultate mult mai rapid decat m-am așteptat. Nu stiu cât anume a influențat performanța actuala a echipei, însă din punct de vedere calitativ sigur a avut efect. Coachingul de echipa trebuie și el practicat altfel nu funcționează, și sigur va aduce în timp prin eficientizarea activitatilor noastre, a întâlnirilor noastre, mai multă performanță. În urma sedințelor am simțit că echipa devine mai dinamică, că functionează ca un intreg. Asumarea responsabilitatilor fiecarui rol este mai constienta acum. Echipa este mai dinamica.
Ne place stilul de muncă al Monicăi, ne da teme de gândit … și ne obligă să ieșim din confortul rutinei. Pot spune că tot ceea ce face Monica este diferit. Conține mult detaliu și empatie. Și acolo unde avem detali multe și suflet deschis, avem și performanță.”

Norina Găvan / Director General Worwag Pharma Romania

„Întâlnirea cu Dna. Monica Mureșan a reprezentat primul meu contact direct cu ce înseamna coachingul, din punct de vedere practic/real și nu din punct de vedere teoretic; a repezentat deasemenea o surpriză extrem de placută ca și abordare/mod de lucru”

„Lucrul cu dumneaei a însemnat o schimbare a modului meu de lucru și ulterior al colegilor. Modul structurat de analiza și discuție au avut rezultate peste așteptările mele, nu prin oferirea de rezolvari sau “rețete de succes” ci prin dezvoltarea abilităților personale prin gasirea de soluții din interior. O recomand cu căldură pe Dna. Monica Murepșan și aștept să continuăm sedințele noastre de coaching”

Francisc Pop / Director General Milenium Grup

„Am lucrat cu Business Development Factory un program de dezvoltare a echipei manageriale pe care îl consider oportun în orice echipa care dorește să-și crească performanțele.”

„Am luat cu noi, atât eu cât și echipa managerială pe care o conduc, elemente de comunicare și relaționare eficientă , responsabilizare, conlucrare și motivare în cadrul echipei cu o bună gestionare a timpilor de lucru. Mulțumim și vă dorim ca profesionalismul vostru să aducă schimbarile pe care le doresc cei care beneficiază de programele voastre.”

Jozsef Imre / Director General Gormet

“Apreciez nivelul de profesionalism al trainerului, tematica complexă cu exemple și analogii clare, util personal și profesional, mult peste așteptări. Felicitări!”

Blaga Mezincescu / Șef Department Prelucrări Mecanice Gormet

„Acest workshop m-a făcut să realizez faptul că nu este suficient să comunici un mesaj echipei trebuie să te asiguri că mesajul a fost corect interpretat.”

„Ma bucur că mi-i s-au reamintit unelte manageriale. Importanța formării echipei a fost foarte bine punctată prin exercițiile practice și asumarea rolului de leader în indeplinirea scopului comun al echipei l-am inteles și ma bucur că am avut ocazia să ne cunoaștem.”

Smochina Dan / Area Sales Manager Dorsan Impex

„Monica Mureșan este un profesionist pasionat în domeniul coaching-ului. Preocuparea ei continuă de a se dezvolta ca persoană și profesionist este baza pe care și-a construit și antrenat atât abilitatile cât mai ales atitudinea de coach profesionist.”

„În interacțiunile directe pe care le-am avut cu ea, atât în calitate de trainer în programele de formare „Coach pentru Campioni” si „Coach pentru Echipa Campioana”, cât și ca mentor al ei, Monica a dat dovada de empatie și deschidere atât pentru a învața cât și pentru a se conecta la un nivel cât mai profund cu clienții săi, dincolo de tehnicile în cauză. Acreditarea ACC ICF pe care a obținut-o este un semnal de recunoaștere internationala a nivelului de profesionalism la care a ajuns prin programele de formare și prin practica ei efectivă. În acest sens am avut bucuria să o avem ca partener în livrarea de module de formare în cadrul programului nostru „Coach pentru Campioni” , livrare apreciată de participanții la curs. Monica este hotarată să contribuie la dezvoltarea comunității de coaching din Romania, asumându-și un rol de responsabil de zona pentru ICF Chapter Romania, prin intermediul căruia acționează pentru promovarea coaching-ului în zona Cluj, implicandu-se în același timp și in Asociatia Română pentru Coaching Profesionist ARCPro. Consider că Monica este unul din absolventii noștri care ne face cinste și ne stimuleaza în a construi și livra in continuare programe pentru creșterea și dezvoltarea de profesionisti de marca performanți.”

Costel Coravu PCC / Administrator Coaching Partners