Leadership individual versus Leadership colectiv. Impactul conversației de coaching


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Esti coach și vrei să lucrezi cu echipe?
Ești manager și conduci o echipă?
Ești owner de business și conduci mai multe echipe?

Dacă raspunsul este afirmativ la cel puțin una din întrebările de mai sus te invităm să participi la evenimentul nostru pentru a vedea o altă perspectivă a abordării performanței voastre profesionale, joi 11 mai 2017, de la ora 10 am -13 pm, la Impact Hub Cluj, Liberty Tehnology Park, str Gării, Nr 21, cladirea D.
De mulți ani se pune accentul pe dezvoltarea leaderilor din organizații pentru a mări performanța și a obține profitabilitate marită.

În timp s-au folosit abordari de tip training și consultantă care au influențat în general doar persoanele deschise învățării. Rezistența celorlalti și cultura organizațională prezentă au determinat întoarcerea la vechile practici.
Odată cu schimbările din piața, conversația de coaching a aparut ca o alternativă solidă în acest proces de transformare și managerii au început să folosească cu succes modele gen GROW pentru a facilita discuția legată de setare de obiective sau pentru a-și antrena membrii echipei.

Un alt element apărut recent ține de faptul că statistic se demonstrează că echipele performante acționează unitar și influența singulară a leaderului nu mai determină performanța.
Leadershipul individual se pare că nu mai este factorul cheie…

Evenimentul este gazduit Monica Mureșan- ACC (Associate Certified Coach) Executive& Team coach si îl are ca invitat special pe Gabriel Șerban Chinole – PCC (Professional Certified Coach), Mentor, Executive & Team

Va așteptăm cu mare drag să ne începem ziua cu o cafea bună.

Monica Mureșan
Executive & Team Coach
ACC

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail