DESCATUȘEAZĂ-ȚI POTENȚIALUL prin COACHING – CINE SUNT?

featured-eveniment-19-sept
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

28.09.2017

Vă invităm pe voi – voi care vreți mai mult decât cotidianul clasic, voi care simțiți că viața este mai mult decât ce aveți, voi antreprenori, manageri, specialiști în vânzări, tech și nu numai – să descoperim împreună:

• Cine știți că sunteți? Cine nu știți că sunteți?
• Care sunt abilitătile unice personale care vă conduc spre reușită?
• Ce onorați să trăiți în contextul actual al vieții voastre?
• Instrumente de coaching aplicabile, cu rezultate imediate în viețile fiecăreia/fiecăruia dintre voi.
Vă vom acompania în aflarea răspunsurilor la întrebările de mai sus prin utilizarea acelorași instrumente pe care le folosim zi de zi în organizații sau individual cu clienții noștri în cadrul sesiunilor de team coaching sau executive business coaching.

Pentru că atunci când onorăm o valoare ne simțim vii și atunci când onorăm mai multe ne simțim împliniti, acolo și atunci veți fi doar voi, voi care veți descoperi în ce fel crezurile voastre onorate vor fi soluția pentru ceea ce doriti să împliniți în viitorul vostru. Haideți să luăm un exemplu: de cele mai multe ori când le lipsesc soluțiile companiile apelează la specialiști (consultanți, mentori, traineri) care datorită expertizei au un cuvânt greu de spus în ceea ce priveste livrarea și implementarea soluțiilor. Și cu toate acestea soluțiile primite funcționează mai mult sau mai puțin. Explicația funcționării parțiale este simplă: lipsește sustinerea interioară a companiei-client. Cât de mult credeți voi în soluțiile date de alți, fără a ști cum să le adaptați la contextul vostru personal?

Aici vei veni cu propriile tale soluții ajutat și susținut de instrumente creative de coaching.
Astfel, pentru a atinge CINE EȘTI, te invităm în data de 28.09.2017 de la ora 17.00-21.00 să participi la primul episod al programului nostru.

Investiția ta în viitorul propriu se concretizeză intr-o taxă de participare 250 RON.

Înscrie-te acum deaorece numărul de locuri este limitat la 13 participanți.

Completează formularul de înscriere de mai jos. În cazul în care te înscrii după formarea grupului te vom contacta în vederea stabilirii pașilor următori.

Ia-ți prietenii cu tine si vei avea parte de un discount de 5% pentru fiecare persoană inscrisă la recomandarea ta.

Te așteptăm la sediul IMPACT HUB, strada Gării, numărul 21, sala Singapore, la parter, de la ora 17:00 până la ora 21:00, să ne petrecem seara împreună lângă o limonadă bună .

Cu prietenie,

Monica Mureșan
Executive Business &Team Coach
Associated Certified Coach

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail